Skocz do zawartości

cyberluk

Użytkownicy
  • Zawartość

    10
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

1 Neutralna

O cyberluk

  • Ranga
    2/10

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Bydgoszcz

Ostatnio na profilu byli

47 wyświetleń profilu
  1. Tak (szczególnie na to zwracam uwagę - bo mój pierwszy trop był że coś źle wybieram.) zależ mi na tym aby fruwało po by się debuger przydał a tak jak ląduje linkiem to nie mam debugera
  2. aż wstyd się przyznać ale źle wybierałem port COM w terminalu
  3. Sorki za trywialne pytanie ale qrcze treminal mi nie smiga czy wystarczy podłączone usb ta jak go programuj i w terminalu wybiorę com prze który programuje żaden przykład nie lata sorki mój błąd w ustawieniach opanowane
  4. Witam Mam problem z wrzuceniem programiku do płytki Nucleo mam taki komunikat sterowniki zainstalowane prawidłowo najświeższe z ze stronki producenta widać na załączonym obrazku system oprecyjny win 7 64 bity sprawdzałem ST-linkiem i programator działa (narazie sobie i wrzucam STlinkime biny ) jedno co zauważyłem różnice pomiędzy kursem a u mnie przed wciśnięciem "RUN" czy ktoś może z czymś takim się spotkał ? Może czegoś nie doinstalowałem ?
  5. ok tera kumam nie w tym poście co trzeba pisze przenoszę temat sorki
  6. ok Dzięki za poradę programy z kursu ląduje ST-linkiem bez problemu ale obraz z twojego linku niby z aktualnego kursu więc już nie kumam o co chodzi z tymi kurasami które są aktualne które nie co robić czym się sugerować ?
  7. zdjecie wziołem z tego kurus niby aktualnego co podałeś linka
  8. wyweszylem jedną różnice w zrzucie z kursu przed klikniecie run jest wyświetlona płytka raczej rodzaj zaznaczyłem na czerwonym kółkiemm może coś przy instalacji mi ukneło ale cały proces gniotłem dwa razy od początku
  9. 1. czytam już aktualną wersje kursu 2. sprawdziłem ST-Link Fruwa (załaczam preentscreena) 3.zworki są jak na zdjęciu z kursu 4. zarejestrowałem I nadal ni to samo co to może być wszystkie drivery zsintalowane świeże ze stronki st pod 64bity ST-Link furwa
  10. nie mogę zaprogramowac PIERWSZEJ lekcji już mnie trzęsie sterowniki wygląda na to że zainstalowane poprawnie a bydle nie che ruszyć proszę o jakąś podpowiedź system win7 professional 64biy płytka od was NUCLEO F103RB frimware wgrany najnowszy z linku z lekcjii
×
×
  • Utwórz nowe...