Skocz do zawartości

Hubert0007

Użytkownicy
  • Zawartość

    43
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutralna

O Hubert0007

  • Ranga
    3/10

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Wszystko działa i się nie wyłącza, ale dioda na płytce cały czas mruga jak by były wachania w napięciu. Oby się tylko nic nie spaliło
  2. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Jeśli będą jeszcze jakieś problemy z płytką kolejną to będę się odzywać, ale oby nie
  3. Mają w poniedziałek wysłać nową płytkę
  4. Nie mam takiego sprzętu i umiejętności żeby tak lutować płytki, zaproponuj kilka gotowców z neta i który byś polecił
  5. No to co mam kupić? Doradzałeś wemos d1 mini i, sam linka dawałeś.
  6. Nic z tego nie pomaga, pierdolę to zwracam ten sterownik, próbowałem na nowo przylutować antenę ale się 0rzegrzała antena na płytce i się odkleiła ale dalej działa, spakowałem sterownik i wysyłam na zwrot lub do naprawy, wgl zauważyłem że sterownik sam się resetuje co około 4min
  7. Zlutowałem w miarę elegancko ale to nic nie dało. Tak jak było tak jest. A może jak jeszcze tego zwojego nie rozebrałeś zobacz co się stanie jak nie połączysz się z ruterem domowym.
  8. Ty masz chyba znacznie grubsze przewody, bo znalazłem przewód 0,5mm i on jest jeszcze cieńszy od mojego użytego. No ale dobra spróbóję od drugiej strony pod lutować 1,5mm
  9. A jeśli się uda to mogę tam na wcisk wepchnąć kable 1,5mm? Bo takowe posiadam
  10. Ale naprawdę wielki szacunku że sam to od tworzyłeś
  11. To jak mam doprowadzić zasilanie do wemosa? Jak mam te gniazda zrobione na wtyczki? A anteny potrzebuję bo wemos stoi na strychu a między strychem a moim pokojem jest ponad 20cm pianki izolacyjnej i gubi zasięg teraz jak zrobiłem tą antenę to mam sygnał 4/5 kresek w całym pokoju
  12. Jak próbóję się zalogować do tego WiFi to przekierowuje mnie na stronę internetową ale ona nie chce się załadować nawet jak się przełączę na transmisję danych. Podczas gdy wyskakuje mi błąd ten co jest w zdj. Jest jeszcze zasięg WiFi przez jakiś czas po czym znika i pojawia się po kilku min Edit: dodałem jeszcze jedno zdj z błędem tej strony co się nie może wczytać
  13. 1. Zasilacz masz na zdj, ledy ws2812b 534sztuki 2. Nie mam internetu tu w domu. 3. Do internetu który wysyła wemos D1 to jest WLED-AP 4. Wysyłam zdj. 5. Zdj 6. Jest w odległości ok. 6cm od płytki.
  14. Tak mam WiFi ustawione i dalej się wyłącza za pierwszym razem jak odpaliłem to podziałało z 3 min a teraz się łączy na max 1min
  15. kondensator jest mniejwięcej na środku 20cm kabelka między wemos i zasilaczem. jutro podłączam i się zobaczy
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.