luki9542 0 Napisano Grudzień 27, 2009 Udostępnij Napisano Grudzień 27, 2009 Witam!! Mam problem z modułami RFM01/02. Mianowicie nie chce jakoś popsuć tych urządzeń i chcę zastosować do nich jakies gniazda. I tu jest problem bo nie wiem jakie :/ Szukałem po necie ale nic nie znalazlem. Chcężeby były to normalne gniazda do lutowania. Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Bobby 306 Grudzień 27, 2009 Udostępnij Grudzień 27, 2009 Golspiny żeńskie, ucięty kawałek podstawki, wtyczka idc... Jest wiele możliwości, trzeba tylko dobrze się zastanowić Cytuj Link to post Share on other sites
luki9542 0 Grudzień 27, 2009 Autor tematu Udostępnij Grudzień 27, 2009 No właśnie te sposoby już próbowałem. Goldpiny mają za duży rozstaw, idc tak samo i podstawki też... tam są jakieś węższe męskie goldy :/ Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis 1293 Grudzień 28, 2009 Udostępnij Grudzień 28, 2009 Moduły mają raster 2mm, typowe goldpiny 2,54. Możesz zamówić listwy z rozstawem 2mm, np. w TME: http://www.tme.eu/html/PL/gniazda-do-druku-proste-raster-2-mm/ramka_637_PL_pelny.html Cytuj Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Szukasz producenta PCB? Sprawdź firmę JLCPCB. Dlaczego warto? • Prototypy PCB 2-warstwowe za 2$ (gotowe w 24 godziny) • Prototypy PCB 4-warstwowe za 5$ • Montaż SMT od 7$ • Produkcja w profesjonalnej fabryce (zobacz film) Sprawdź też » Jak powstaje PCB? Wycieczka po fabryce
luki9542 0 Grudzień 28, 2009 Autor tematu Udostępnij Grudzień 28, 2009 Dzięki wielkie! Nigdzie nie umiałem znaleść... Cytuj Link to post Share on other sites
Bobby 306 Grudzień 28, 2009 Udostępnij Grudzień 28, 2009 W takim razie przepraszam i przyznaję się do błędu Cytuj Link to post Share on other sites
Pomocna odpowiedź