Dejzarn 2 Napisano Wrzesień 3, 2020 Udostępnij Napisano Wrzesień 3, 2020 A czy Fritzing wciąż można pobrać za darmo? Z ich strony wynika, że jednak coś tam trzeba zapłacić. Patrzyłem też na ich repo na GitHubie, ale chyba źle patrzyłem, bo nie znalazłem. Cytuj Link to post Share on other sites
Gieneq 921 Wrzesień 4, 2020 Udostępnij Wrzesień 4, 2020 @Dejzarn witam na forum i wydzielam pytanie z kursu TC: Zaciekawiłeś mnie i wygląda na to że Fritzing jest płatny, minimum 8 euro. Trochę się nie dziwię, bo od 2017 nie był aktualizowany, stąd też w nowszych kursach Forbota do rysowania schematów używany jest program graficzny z własną biblioteką elementów. Cytuj Link to post Share on other sites
ethanak 1935 Wrzesień 4, 2020 Udostępnij Wrzesień 4, 2020 1 godzinę temu, Gieneq napisał: Trochę się nie dziwię, bo od 2017 nie był aktualizowany, A na stronie widnieje jak wół: Cytat Version 0.9.4 was released on December 01, 2019. Przy okazji: instalowałem ostatnio 0.9.3b z repo Ubuntu. Cytuj Link to post Share on other sites
deshipu 1122 Wrzesień 4, 2020 Udostępnij Wrzesień 4, 2020 Dnia 3.09.2020 o 18:19, Dejzarn napisał: A czy Fritzing wciąż można pobrać za darmo? Z ich strony wynika, że jednak coś tam trzeba zapłacić. Patrzyłem też na ich repo na GitHubie, ale chyba źle patrzyłem, bo nie znalazłem. Można. Wszystkie releasy są na GitHubie, a jak się zalogujesz to ze strony też można bez płacenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Szukasz producenta PCB? Sprawdź firmę JLCPCB. Dlaczego warto? • Prototypy PCB 2-warstwowe za 2$ (gotowe w 24 godziny) • Prototypy PCB 4-warstwowe za 5$ • Montaż SMT od 7$ • Produkcja w profesjonalnej fabryce (zobacz film) Sprawdź też » Jak powstaje PCB? Wycieczka po fabryce
Dejzarn 2 Wrzesień 8, 2020 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 8, 2020 Dzięki, sprawdzałem repo, ale widocznie źle szukałem releasa dla Win10. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pomocna odpowiedź