Popularny post AntekBezak Napisano 6 marca Popularny post Udostępnij Napisano 6 marca Witam, Sprawa wygląda tak: firma Bambu Lab prowadzi platformę MakerWorld, na której opublikowałem kilka projektów. Użytkownicy zdobywają tam punkty m.in. za publikację swoich prac i mogą wymieniać je na nagrody, np. kody rabatowe o wartości €40 do sklepu Bambu Lab. Uzbierałem w ten sposób 10 takich kodów, co daje łącznie €400 rabatu. Ponieważ nie potrzebuję drugiej drukarki, chciałbym wykorzystać te kody na zamówienie sprzętu i odsprzedać go komuś, komu bardziej się przyda. Oto dostępne opcje: A1 – €275,39 A1 mini – €130,69 A1 mini Combo – €285,73 AMS Lite – €203,04 AMS – €279,38 Na życzenie mogę zamówić jedną z powyższych opcji. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu przez prywatną wiadomość, lub przez antonibezak2008@outlook.com – mogę tam potwierdzić posiadanie kodów rabatowych, ustalić metodę przekazania drukarki oraz formę płatności, a także wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Dla zachowania przejrzystości tranzakcji istnieje również możliwość wystawienia oferty na Allegro. Po więcej informacji na temat sprzętu odsyłam na stronę producenta. Drukarki Bambu Lab mają świetną reputację – wielokrotnie udowodniły swoją niezawodność i prostotę użytkowania. Sam używam modelu A1 i mogę potwierdzić, że to sprzęt, który nie tylko nie zrazi do siebie początkujących, ale również zadowoli profesjonalistów. Pozdrawiam! 3 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
AntekBezak w poniedziałek o 15:17 Autor tematu Udostępnij w poniedziałek o 15:17 (edytowany) Aktualizacja: Zgłosiła się do mnie osoba kupująca A1 mini. Kuponów wystarczyło mi na dwie takie drukarki, więc jeśli kogoś jeszcze interesuje drukarka A1 mini za około 550zł zapraszam do kontaktu przez prywatną wiadomość lub maila. Pozdrawiam. Edytowano w poniedziałek o 15:18 przez AntekBezak 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
AntekBezak w piątek o 14:23 Autor tematu Udostępnij w piątek o 14:23 Aktualizacja: Podnoszę cenę do 700zł. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »