Mateusz 2 Napisano Maj 8, 2009 Udostępnij Napisano Maj 8, 2009 Witam. Nie wiem czy to błąd eagle czy uproszczenie, że w nocie katalogowej dioda jest ułożona inaczej niż w rysunku w eagle. Eagle: Nota: Cytuj Link to post Share on other sites
Sabre 723 Maj 8, 2009 Udostępnij Maj 8, 2009 To tylko uproszczenie a raczej upiększenie, żeby tranzystor nie był do góry nogami. Gdybyś przeszedł ze schematu na płytkę i przyjrzał się połączeniom to będą zgodne z datasheetem. Cytuj Link to post Share on other sites
Special11 23 Maj 8, 2009 Udostępnij Maj 8, 2009 A to nie kwestia tego że CNY17F ma odwrotnie ułożenie niż CNY70? Cytuj Link to post Share on other sites
Mateusz 2 Maj 8, 2009 Autor tematu Udostępnij Maj 8, 2009 Cny70 ma tak samo jak 17 tylko nie chciało mi się screena robić i użyłem czyjegoś obrazka Cytuj Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Szukasz producenta PCB? Sprawdź firmę JLCPCB. Dlaczego warto? • Prototypy PCB 2-warstwowe za 2$ (gotowe w 24 godziny) • Prototypy PCB 4-warstwowe za 5$ • Montaż SMT od 7$ • Produkcja w profesjonalnej fabryce (zobacz film) Sprawdź też » Jak powstaje PCB? Wycieczka po fabryce
Special11 23 Maj 8, 2009 Udostępnij Maj 8, 2009 To czemu w katalogu pokazuje tak: CNY 70: Cytuj Link to post Share on other sites
Mateusz 2 Maj 8, 2009 Autor tematu Udostępnij Maj 8, 2009 Chodzi mi o to że tak samo w eagle wyglądają Cytuj Link to post Share on other sites
pawel 65 Maj 8, 2009 Udostępnij Maj 8, 2009 Wszystkie transoptory w eagle na schemacie wyglądają tak samo. Dopiero na płytce się różnią. To tak samo jak masz AVR'ka piny nie są rozłożone na schemacie tak samo jak w rzeczywistości. Wszystko żeby ułatwić prace. Cytuj Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź