Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'keil'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Kategorie forum

  • Elektronika i programowanie
    • Elektronika
    • Arduino i ESP
    • Mikrokontrolery
    • Raspberry Pi
    • Inne komputery jednopłytkowe
    • Układy programowalne
    • Programowanie
    • Zasilanie
  • Artykuły, projekty, DIY
    • Artykuły redakcji (blog)
    • Artykuły użytkowników
    • Projekty - roboty
    • Projekty - DIY
    • Projekty - DIY (początkujący)
    • Projekty - w budowie (worklogi)
    • Wiadomości
  • Pozostałe
    • Oprogramowanie CAD
    • Druk 3D
    • Napędy
    • Mechanika
    • Zawody/Konkursy/Wydarzenia
    • Sprzedam/Kupię/Zamienię/Praca
    • Inne
  • Ogólne
    • Ogłoszenia organizacyjne
    • Dyskusje o FORBOT.pl
    • Na luzie
    • Kosz

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


Znaleziono 1 wynik

  1. Cześć, nie wiem czy dokładnie temat opisze mój problem ale: Musiałem zrobić na PC reinstalke Windowsa i pobrałem Keila. Wszystko ładnie pobrało mi - sterowniki do STlinka, biblioteki etc. zautomatu. I pojawił się taki problem, że za każdym razem jak zaprogramuje procka muszę wciskać reset by program ruszył. Wcześniej nie musiałem mam opcję zaznaczoną w ustawieniach STlinka ale po wgraniu i podstawowego programu (mruganie dioda) int main(void) { init_all(); while(1) { GPIOA->ODR^=1<<5; delay(20); } } zawsze musze zresetować plytke (nucelo f103) czy ktoś z Was miał podobny problem? Przed reinstalka systemu ten sam program nie wymagał czegoś takiego Pozdrawiam!
×
×
  • Utwórz nowe...