vaden Napisano Czerwiec 5, 2009 Udostępnij Napisano Czerwiec 5, 2009 Witam. Czy może mi ktoś sprawdzić mój schemat sterownika?? Jest to sterownik do L293D z magistrala I2C dla urządzeń peryferyjnych na uC atmega8. Chce zauważyć iż jest to mój pierwszy schemat a nie potrafię nauczyć się obsługi programów do tego. dlatego przepraszam za wygląd schematu i ewentualne błędy. Tak jak mowie jest to mój pierwszy schemat. Proszę o sprawdzenie i ewentualne poprawki. z góry dziękuję. Jak by coś wyjaśnić to odpowiem:P nie mam w sumie wyjścia 😋 hehe. PS. Specjalnie ominąłem wyjścia Enable w mostkach H Przepraszam za poprzednie zdjęcie:) Proszę oto skan: Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
madik Czerwiec 5, 2009 Udostępnij Czerwiec 5, 2009 Powiem ci że z tego schematu nie wiele widze bo jest rozmazane 😕 Musisz chyba zrobić nowe zdjęcie lub zeskanować. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
wader_669 Czerwiec 5, 2009 Udostępnij Czerwiec 5, 2009 agnd do gnd [ Dodano: 06 Cze 09 01:46 ] te pozostale nozki z l293d nie moga wisiec, podlacz je do stabilizowanego +. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
vaden Czerwiec 6, 2009 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 6, 2009 aha czyli Agnd bezposrednio do GND i pozostałe piny z mostkow do +, a reszta schematu jest poprawna?? Dziekuje za pomoc Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »