Grzesieq94 Napisano Sierpień 3, 2011 Udostępnij Napisano Sierpień 3, 2011 Witam Tak jak w temacie sprzedam 15 czujników CNY70 w cenie 3zł za jeden. Nowe, nigdy nie używane. Jeśli ktoś chce to mam jeszcze Atmege 8a-pu dip28 i 10 kwarców 16MHz na sprzedaż. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Grzesieq94 Sierpień 25, 2011 Autor tematu Udostępnij Sierpień 25, 2011 Nadal aktualne :] Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Grzesieq94 Wrzesień 5, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 5, 2011 Czujniki nadal aktualne... Jeśli ktoś by potrzebował to mogę podskoczyć do sklepu seguro lub ew. nikomp (tylko w tą sobotę) i zakupić rzeczy które byłyby potrzebne i wyślę to w jednej paczce :] P.s. A i tak uprzedzając pytania to nie wysyłam za pobraniem 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź