Skocz do zawartości

Jaka płytka żeby podłączyć kamerę internetową, inne urządzenie usb, kilka diód LED, karte Wifi

Pomocna odpowiedź

Ale ja nie rozumiem. Kupiłem daną rzecz. Przerobie ją. I odsprzedaje. Powiem, że to jest urządzenie takiego a takiego producenta tylko przerobione. Gdzie tu jest problem?

Tak jakbym kupił samochód. Przerobił coś w nim. I nie mógł go sprzedać? Absurd.

[ Dodano: 27-08-2011, 22:30 ]

No może. Ale jeśli mówisz, że nie mogę sprzedać to podeprzyj to albo jakimś logicznym rozumowaniem dlaczego, albo jakimiś znanymi ci faktami.

Dobra sory 😉 Pomyliły mi się fakt, że ty nie będziesz powielał tego produkując to do podstaw tylko kupował daną rzecz danego producenta i sprzedawał po pewnych modyfikacjach.

[ Dodano: 27-08-2011, 22:35 ]

bebek89 a do tego nie wystarczy Hub za 30zł? Chyba, że musi to być Hub z konfiguracją samego siebie.

nie wiem narazie nie ma za duzo czasu ciagle jakies problemy xD chciałem uzyc w nim skanera 2D ale fabryczne sa za drogie a własna konstrukcja trudna 🙁 a zwykłe na sharpie badzi sonarach maja za duzy kat i niektore przedmioty maga omijac np. noga od krzesła czy cos 🙁 wkazdym badzi razie moze juz niedługo podstawowe funkcje bd sprawne 🙂

[ Dodano: 27-08-2011, 23:17 ]

hub z konfiguracja samego siebie ?? pierwsze słyszę🙂 ale moze za krotko zyje xD

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...