Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Yyy... No dobra trochę nie rozumiem twojego postu. Mamy pisać komentarze i zadawać pytania odnośnie twojej działalności czy informujesz nas o swojej przyszłej aktywności na forum? Wnioskując myślę, że chodzi ci o twoją działalność, ale twój post tego nie okazuje.

W waszym sklepie jest dostępna blacha o grubościach 2,3,5mm. Czy jest możliwość zamawiania danych kształtów czy tylko w formie 10x10cm+ ?

Yyy... No dobra trochę nie rozumiem twojego postu. Mamy pisać komentarze i zadawać pytania odnośnie twojej działalności czy informujesz nas o swojej przyszłej aktywności na forum? Wnioskując myślę, że chodzi ci o twoją działalność, ale twój post tego nie okazuje.

Tak, piszcie komentarze i zadawajcie pytania. A ja postaram się bywać jak najczęściej na forum i odpowiadać na pytania również w tym temacie.

Pozdrawiam,
Piotrek

[ Dodano: 26-08-2011, 10:59 ]

W waszym sklepie jest dostępna blacha o grubościach 2,3,5mm. Czy jest możliwość zamawiania danych kształtów czy tylko w formie 10x10cm+ ?

Podstawowy jest kwadrat 10x10 cm (i wielokrotność), ale można zamówić dowolny kształt - cięcie wodą, laserem, gięcie CNC, gwintowanie od M 2,5. Do wyceny potrzebuję rysunek (może być odręczny).

Pozdrawiam

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...