Skocz do zawartości

Ciekawe filmy (elektronika, mechanika, robotyka)

Pomocna odpowiedź

Widziałem PocketBota na żywo na Robotic Day i muszę z przykrością stwierdzić, że na filmach prezentuje się lepiej niż na żywo.

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

kevin, a nad czym tu dyskutować? Koleś zrobił sobie zdalnie sterowaną zabawkę z turbinką modelarską troszkę większą niż stosowane w linefollowerach publikowanych na forbocie, ot i wszystko. Linefollowery chłopaków z Botland teamu też się przysysały do góry nogami pod stołami itp.

kevin, a nad czym tu dyskutować? Koleś zrobił sobie zdalnie sterowaną zabawkę z turbinką modelarską troszkę większą niż stosowane w linefollowerach publikowanych na forbocie, ot i wszystko. Linefollowery chłopaków z Botland teamu też się przysysały do góry nogami pod stołami itp.

Nie chodzi mi już o sam proces sterowania bo to jestem w stanie pojąć; jak gdzie i po co.

Zastanawiam się bardziej nad tą turbinką - w komentarzach spotkałem się z terminem "wentylator kanałowy" - W sklepie Botland nie widzę takiego wentylatora a na allegro chodzą po ~ 200-300 zł.

Nie chodzi mi już o sam proces sterowania bo to jestem w stanie pojąć; jak gdzie i po co.

Zastanawiam się bardziej nad tą turbinką - w komentarzach spotkałem się z terminem "wentylator kanałowy" - W sklepie Botland nie widzę takiego wentylatora a na allegro chodzą po ~ 200-300 zł.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=682 gotowe komplety (silnik + tunel).

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...