barin Napisano Grudzień 10, 2009 Udostępnij Napisano Grudzień 10, 2009 Witam! Szukam programiku to attina 2313 napisanego w bascom który jeśli na jednej "nodze" pojawi się sygnał + a na innej - to da mi na kolejnej "nodze: np. 10 impulsów a np jeśli da inną "nogę" dam + i na tą samą co wcześniej - to da mi np.2 impulsy.Te impulsy będą się sumować czyli jak dam 10 i 2 to będę miał 12 impulsów i np po 10min sie to zerowało. Nie wiem za bardzo jak samemu to zrobić wiec prosze o pomoc lub przynajmniej jakieś przykłady prosze! Pozdrawiam!! Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
rasta Grudzień 10, 2009 Udostępnij Grudzień 10, 2009 proszę bardzo link Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Kulpina Grudzień 10, 2009 Udostępnij Grudzień 10, 2009 Jak będziesz miał jakieś pytania i nie znajdziesz nikogo lepszego to możesz pisać do mnie na gg. Co prawda przerzucam się teraz z bascoma na c nie znając całego bascoma, ale może akurat coś będę wiedział 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »