Skocz do zawartości

Telefon i komunikator?

Michal88

Pomocna odpowiedź

Czy  ktoś, może wie gdzie mogę znaleźć informacje dlaczego tak się dzieje? Najprościej można, to opisać tak.

telefo 1 WhatsApp i signal do domunikacji z telefonem 3, ale telefon 3 ma tylko signal telefon 2 ma what’s app.

Jest telefon 1, 2 oraz 3. Telefon 1 ma w kontaktach telefon 2 i3,  ale telefon 2 i 3 nie mają ze sobą rzadnego kontaktu ani nic wspólnego. Dlaczego jak telefon 3 kontaktuje się z telefonem 1 przez signal  to zawsze telefon 2 jest dostępny na what’s app w telefonie 1 w bardzo zbliżonym czasie kiedy telefon 3 kontaktuje się z telefonem 1 różnica czasu 1-3 minut, a nawet ten sam czas. Telefon 2 zawsze jest dostępny w telefonie 1 zawsze chwile przed, albo chwile po kontakcie telefonu 3 z telefonem 1. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje 

Za pierwszym razem telefon 1 to iPhone 12 i what’s app , telefon 2 nieznany i what’s app telefon 3 iPhone X I what’s app .

za drugim razem telefon 1 iPhone 12 i what’s app telefon 2 nieznany I what’s app telefon 3 Samsung i what’s app 

za trzecim razem teraz aktualnym  telefon 1 iPhone 15  what’s app I signal, ale na telefon został przywrócony z chmury całą zawartość to co było na iPhone 12 telefon 2 nieznany telefon 3 iPhone 15 czysty system nowa konfiguracja i tylko  signal i kontakt z telefonem 1.

Mam nadzieję, ze się nie zgubiliście 

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.