mes12345 Napisano Wrzesień 17, 2010 Udostępnij Napisano Wrzesień 17, 2010 Witam, Jestem tu nowy, więc się przedstawię. Nazywam się Witek jestem studentem automatyki, niestety z elektroniki szczególnie podejścia praktycznego tzn. lutowanie jestem słaby. Kupiłem zestaw zl1arm. Wszystko szło gładko aż do momentu gdy postanowiłem stworzyć coś z l293d. Mianowicie przez przypadek podłączyłem zasilanie silników do złącza sterującego w procesorze. Oczywiście wszystko padło. Mam pytanie czy w Łodzi znajdę jakiś serwis gdzie w rozsądnej cenie wylutują mi procka i wlutują nowego. Nie chciałbym stracić całej płytki. Pozdrawiam Witek Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
MirekCz Wrzesień 17, 2010 Udostępnij Wrzesień 17, 2010 Serwisy telefonów komórkowych powinny sobie z tym poradzić bez problemu. Musisz tylko kupić procesor. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
riddyk Wrzesień 17, 2010 Udostępnij Wrzesień 17, 2010 Serwis komórkowy to aż nadto. Roboty na 20-30 minut. Powinni skasować za taką usługę 30zł. Pozdro. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź