Prometeusz332 Napisano 19 sierpnia Udostępnij Napisano 19 sierpnia (edytowany) Dzień dobry, problem pewnie może być prosty dla większości ale ja nie mogę dojść do rozwiązana. Otóż chcę zacząć tworzyć na STM32F4 tylko nie jestem wstanie wgrać na niego najprostszego kodu (blink). Arduino czy platfromIO w VS code go nie widzą i nie ma się co dziwić bo windows wyświetla płytkę tak: leciałem z tym tutorialem: sam boot loader wgrałem ,sterowniki maple zainstalowałem rezystor też mam i nie jestem pewien czemu nie działa. Próbowałem to naprawić z kilku innych poradników ale nic z tego nie wyszło. Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂 Edytowano 19 sierpnia przez Prometeusz332 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Prometeusz332 22 sierpnia Autor tematu Udostępnij 22 sierpnia OK nie wiem czemu to nie działa, jak ktoś chce dać jakieś pomysły to chętnie spróbuję. Skończyło się tak że kupiłem ST-Link za 15 pln i tyle 😆 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mellon 29 sierpnia Udostępnij 29 sierpnia Dnia 19.08.2024 o 10:31, Prometeusz332 napisał: Dzień dobry, problem pewnie może być prosty dla większości ale ja nie mogę dojść do rozwiązana. Otóż chcę zacząć tworzyć na STM32F4 tylko nie jestem wstanie wgrać na niego najprostszego kodu (blink). Arduino czy platfromIO w VS code go nie widzą i nie ma się co dziwić bo windows wyświetla płytkę tak: leciałem z tym tutorialem: sam boot loader wgrałem ,sterowniki maple zainstalowałem rezystor też mam i nie jestem pewien czemu nie działa. Próbowałem to naprawić z kilku innych poradników ale nic z tego nie wyszło. Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂 Witam Widać sterowniki nie zostały poprawnie zainstalowane w Windows. Zatem żadne środowisko nie zaprogramuje go. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »