roz Napisano Kwiecień 3, 2025 Udostępnij Napisano Kwiecień 3, 2025 Hejka, dawno nie używałem fusion360. Zaktualizowałem do najnowszej wersji. Niestety, ale ta aplikacja jest nieużywalna w tej chwili dla mnie - jakiekolwiek otwarcie okna z parametrami - program bardzo zamula, okienka otwierają się bardzo długo (kilka sekund), potwierdzanie parametrów to samo - KLIK - i czekanieeee..... Ostatnio jak używałem - działał dobrze. Konfiguracja komputera: i7-9700k; 32GB ram; rtx3070; dyski wszystkie SSD. Co można zrobić temu programuu?
H1M4W4R1 Kwiecień 3, 2025 Udostępnij Kwiecień 3, 2025 36 minut temu, roz napisał: Co można zrobić temu programuu? Raczej nie, na mojej stacji roboczej też niektóre okienka mulą (parametry użytkownika, ustawienia materiałów fizycznych czy wyglądu)... Ten program już tak ma.
_LM_ Kwiecień 3, 2025 Udostępnij Kwiecień 3, 2025 (edytowany) Chyba jedyna opcja sprawdzić sterowniki karty graficznej, i wyłączyć niektóre efekty. Ogólnie autodesk coś mocno namieszał w marcowej aktualizacji Edytowano Kwiecień 3, 2025 przez _LM_
orb777 10 stycznia Udostępnij 10 stycznia Dnia 3.04.2025 o 07:34, roz napisał: Konfiguracja komputera: i7-9700k; 32GB ram; rtx3070; dyski wszystkie SSD. Z ciekawości sprawdziłem aktualną wersję. Na budżetowym laptoku z apu (16 gb ram) chodzi ok. Ciut zmieniłem w opcjach i tyle. Mniej zamula w trybie offline. Też da się rzeźbić, a synchronizować od czasu do czasu.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »