Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano (edytowany)

Witam. Rozważam przekazanie komuś niepotrzebnej drukarki 3D Anycubic 4Max Pro 2.0.

Drukarka jest po pewnych modyfikacjach (np zmieniony hotend, zmienione oprogramowanie wyświetlacza, nowszy marlin) i od dawna jej nie używałem. Wcześniej działała względnie dobrze. I mam tu na myśli "względnie dobrze jak na drukarki tamtej generacji". To raczej sprzęt dla osoby, która lubi majsterkować i ma DUŻO cierpliwości do takich rzeczy, a także sporo środków na filamenty. To nie jest sprzęt "włącz i drukuj". Zresztą żadna drukarka 3D tak nie działa.

Kiedyś był to dobry i dosyć drogi model, ale technologia poszła mocno do przodu a drukarka stała się już przestarzała. Mimo tego, można za jej pomocą zrobić bardzo dużo ciekawych rzeczy. To drukarka zamknięta - zainteresowani na pewno wiedzą co to oznacza.

Oddam wyłącznie osobie, która wykorzysta ją w jakiś sensowny sposób. Inaczej pójdzie na części. Wysyłka nie wchodzi w grę. W związku z tym wyłącznie Śląsk.

Zdjęcie nie moje. Nie chciało mi się jej odkurzać i doprowadzać do ładu. Wygląda tak samo.

548214909_3610075625792554_2968870052194005514_n (1).jpg

Edytowano przez etet100
  • Pomogłeś! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...