xls Napisano Styczeń 20, 2011 Udostępnij Napisano Styczeń 20, 2011 Panowie Kolega mnie prosił więc zamieszczam ( mam nadzieję że nie naruszam regulaminu forum): Firma Sortitor System poszukuje studenta do pracy związanej z montażem urządzeń elektromechanicznych. Praca polegać będzie na: - końcowej obróbce niektórych części (szlifowanie, wiercenie),- montażu elementów elektronicznych - składaniu przygotowanych elementów w całość - instalacja oprogramowania. - pomocy przy serwisie urządzeń, w tym udzielanie porad na temat oprogramowania użytkownikom. Oczekujemy: - umiejętności pracy z rysunkiem technicznym (AutoSketch lub AutoCad) - język angielski na poziomie komunikatywnym - dodatkowym atutem będzie znajomość Visual Basic i tworzenie stron www. Przewidujemy elastyczny czas pracy. Zainteresowanych prosimy o przesyłanie CV na adres: [email protected] Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Rico Styczeń 20, 2011 Udostępnij Styczeń 20, 2011 Mógłbyś podać jakąś stronę producenta bo wujek google po wpisaniu maila nic nie znajduje, pod domenie też nie lub choć nazwę miasta w którym jest firma ?? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
xls Styczeń 20, 2011 Autor tematu Udostępnij Styczeń 20, 2011 Firma i praca jak mniemam będzie w Krakowie. Dopiero wszystko powstaje i produkcja przenosi się z zagranicy. Na wszystkie pytania proszę piszcie na tego maila bo ja nie mam informacji na jej temat. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »