michal_g Napisano Sierpień 9, 2013 Udostępnij Napisano Sierpień 9, 2013 Witam serdecznie! Mam niemały kłopot z stm32f0. Mój klopot jest dokładnie opisany tutaj: https://www.forbot.pl/forum/topics42/stm32coocox-brak-polaczenia-kompa-z-plytka-discovery-podczas-wgrywania-programu-vt7790.htm?sid=2870f7a078b1e507011de76fa7771e61 jednakże rozwiązanie, jakie tutaj zastosowano, nie działa u mnie. W wątku powyżej jest mowa o poleceniu GPIOA->MODER- właśnie go użyłem. ;/ Czy jest możliwość jakiegoś resetu mikrokontrolera? Proszę o sugestie. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mryndak Sierpień 11, 2013 Udostępnij Sierpień 11, 2013 Ten sam problem miałem przed chwilą w uVision 🙂 ale juz go rozwiązałem - możliwe, że polega on na tym samym u Ciebie co u mnie. Rozwiązałem go w ten sposób: Project > Options for Target -> Ultilities -> zaznaczasz: ST-Link Debugger i Update Target before, potem klikasz w Settings Na zakładce Flash Download wybierasz Add i dodajesz STM32F05x Flash i wszystko śmiga już 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
michal_g Sierpień 12, 2013 Autor tematu Udostępnij Sierpień 12, 2013 Dzieki za odpowiedż. Niewyraziłem się w pierwszym poście zbyt jasno- używam Coocoxa w wersji 1.7.0 . Ale ściągnę tego uVision, tylko niech kolega powie w jakiej wersji? 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »