Skocz do zawartości

[Sprzedam] Robotyka.com - zestawy programowalnych robotów marki "Robotron"

Pomocna odpowiedź

Witam serdecznie wszystkich użytkowników Forbot.pl. Nazywam się Przemysław Czekaj i jestem pracownikiem firmy Robotyka.com z Krakowa.Chciałbym przedstawić wszystkim nowy produkt. Są to zestawy klocków edukacyjnych, możliwych do samodzielnego programowania marki "Robotron".

Firma Robotyka.com działa na polskim rynku od 2005 roku. Jako wyłączny dystrybutor w Polsce, chcielibyśmy przedstawić zabawki edukacyjne z zakresu robotyki firmy "Robotron", zupełną nowość na polskim rynku:

- zestaw robotów "Creative" programowany z komputera PC, możliwy do sterowania pilotem

- zestaw robotów "Smart" z zaprogramowanym sterownikiem, możliwy do sterowania pilotem

- zestaw robotów "Mechanic" z silniczkiem elektrycznym i baterią.

Dołączam adres naszej strony internetowej, gdzie można uzyskać wiele ciekawych informacji na temat zestawów oraz adres FanPage'a na Facebooku: www.robotron.edu.pl Facebook/InteligentneZabawki

Zaznaczam, że nasze produkty nie są absolutnie żadną chińską podróbką "Lego", producent pochodzi z Korei Południowej, gdzie zestawy są produkowane konkretnie w celach edukacyjnych dla szkół, a nasza firma jako wyłączny dystrybutor w Polsce stara się je wprowadzić na krajowy rynek.

W razie zainteresowania chętnie udzielę więcej informacji. Mój adres mailowy to: pczekaj@robotyka.com

Jeśli zamieściłem temat w złym dziale to z góry przepraszam.

Serdecznie pozdrawiam,
Przemysław Czekaj - Robotyka.com

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.