mrowaczek Napisano Styczeń 6, 2009 Udostępnij Napisano Styczeń 6, 2009 Jak się ustawia fusy w AvrOspII? Che zrobić projekt zez strony http://mirley.firlej.org/mini_lampka_rgb_2 ale trzeba ustawić fusy. W bascomie nie mogę ustawić. Podobno programator jaki posiadam nie nadaje się do ustawiania fusów w bascomie. A nie opanowałem dość C żeby napisać program w tym języku Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Radzu Styczeń 6, 2009 Udostępnij Styczeń 6, 2009 Fusy zmienia się w programie do programatora a nie za pomocą kompilatora. Odpalasz wspomniany AvrOspII, przechodzisz na zakładkę "Fuse Bits" i tam to ustawiasz. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mrowaczek Styczeń 7, 2009 Autor tematu Udostępnij Styczeń 7, 2009 wiem gdzie się ustawia fusy tylko jak je ustawić żeby było dobrze do opisane projektu Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mskojon Styczeń 7, 2009 Udostępnij Styczeń 7, 2009 wiem gdzie się ustawia fusy tylko jak je ustawić żeby było dobrze do opisane projektu Co ten temat ma związanego z robotyką? Ps. Trzeba ustawić je dobrze - wtedy będzie działało 😉 Przecież raczej nikt Ci nie napisze ani nie zrobi tego za Ciebie, tam na stronie masz screenshota z bascoma, wyłącz dzielenie zegara przez 8 i ustaw na zewnętrzny kwarc. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »