unzdo239 Napisano Luty 2, 2014 Udostępnij Napisano Luty 2, 2014 Witam. Wiem, że to może głupie ale potrzebuje konkretnych informacji na temat przyszłości robotyki, gdyż muszę zrobić prezentacje na ten właśnie temat, przeszukałem chyba całe google i nic "konkretnego na prezentacje" nie mogę znaleźć. Czy byłby ktoś łaskawy i pomógł mi w tym? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Eukaryota Luty 2, 2014 Udostępnij Luty 2, 2014 Hej, może pomoże, chwila szukania w necie: Film1 Film3 Gotowca raczej nie znajdziesz. Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
unzdo239 Luty 2, 2014 Autor tematu Udostępnij Luty 2, 2014 Witam, chodzi mi bardziej o jakieś typowe informacje na ten temat, gdyby ktoś znalazł coś wartościowego, byłbym naprawdę wdzięczny ;/ Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
sosnus Luty 4, 2014 Udostępnij Luty 4, 2014 Zobacz na dział "Wiadomości" https://www.forbot.pl/forum/robotyka-wiadomosci-vf26.htm Myślę, że to może pomóc. Zaglądałeś tam? Myślę że spora część robotów tam przedstawionych ma przed sobą ciekawą przyszłość. PS.Niewykluczone, że ten komputerek, Intel Edison może znaleźć ciekawe zastosowania w robotyce. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »