Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Hej.

Bardzo szanuję pracę Damiana i podoba mi się pierwsza strona ale bardzo przeszkadza mi brak nowych artykułów które znajdowały się w poprzedniej wersji po prawej stronie. Była to szybka nawigacja do codziennej dawki artykułów a aktualnie stało się to niewygodne. Portal powinien zawierać na wstępie treści codzienne, te które są komentowane, dodawane a nie artykuły "ala gazeta". Chciałbym też poznać wasze zdanie czy dla was nawigacja ze starej strony była wygodniejsza czy nie i prosić Damiana o wstawienie czegoś takiego w nowej szacie.

Pozdrawiam

Maciek

bardzo przeszkadza mi brak nowych artykułów które znajdowały się w poprzedniej wersji po prawej stronie

Mógłbyś wyjaśnić, co masz dokładnie na myśli? Nie mogę zidentyfikować, o który element chodzi. W poprzedniej wersji, tak jak w obecnej nowe artykuły pojawiają się na środku strony głównej.

Albo o listę ostatnich postów na forum. Czekamy na autora tematu 🙂

Jeśli chodzi o listę ostatnich postów, to w tej chwili an blogu znajduje się lista najnowszych tematów. Niedługo zostanie jednak przeniesiona wyżej i lekko wydłużona - wskazywać będzie również najnowsze posty.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...