Skocz do zawartości

Gdzie mozna znalesc? :oops:

Pomocna odpowiedź

czyli to niemuszna być dokładne te modele co sa napisane?

a te rezystory to się zdziwiłem bo cena to sporo niższa niż tam pisane na stronie wiec nie bylem pewny.

link do rezystorów nie działa za bardzo, szukaj "1/4W470R Rezystor węglowy 1/4W 470R 2.5X7mm 5%"

i nie zamów czasami 100 sztuk 😃 przejdź się do elektronicznego i kup po ludzku kilka sztuk, z 10.

a modele jak Ci wygodniej, możesz łączyć na goldpiny nawet zamiast tego, nie wiem czy nie wygodniej, chociaż na początek łatwiej tymi złączkami :]

edit dół: w sumie racja, jakoś tak z rozpędu napisałem, zakupy na tme robiłem ostatnio i potrzebna mi rzecz była tylko od kilkudziesięciu sztuk, gdzie potrzebne były 2 :]

l

i nie zamów czasami 100 sztuk 😃 przejdź się do elektronicznego i kup po ludzku kilka sztuk, z 10.

😃 właśnie mam zamiar kupić 100 ;] bo potem może będę próbował tego drugiego robota robić chyba nie będzie sensu dokupywać jak coś mi się połamie czy coś mi się stanie 😅

dobre to? 😃

1/2W 470R Rezystor 1/2W 470R 5% | RoHS 100 sztuk za 1 euro :?

czy ten ? 1/4W470R Rezystor węglowy 1/4W 470R 2.5X7mm 5% | INFO | PDF | RoHS za 0.70 euro 100

// ups moglem edytowac

a listwe?

to to czy ta?

TB-5.0-P-2P

TB-5.0-P-2P-11

bo tamtej co tam napisana jest to sie nie da znalesc :/

1/2W 470R Rezystor 1/2W 470R 5% | RoHS 100 sztuk za 1 euro :?

czy ten ? 1/4W470R Rezystor węglowy 1/4W 470R 2.5X7mm 5% | INFO | PDF | RoHS za 0.70 euro 100

Te rezystory różnią się mocą. W tym przypadku ( myślę tu o światłolubie) nie ma różnicy. O mocy rezystora poczytaj tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Moc_znamionowa

a listwe?

to to czy ta?

TB-5.0-P-2P

TB-5.0-P-2P-11

bo tamtej co tam napisana jest to sie nie da znalesc :/

Te dwie "listwy" różnią się tylko śrubkami 😃

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...