Nowka Napisano Lipiec 6, 2007 Udostępnij Napisano Lipiec 6, 2007 Mam pytanko. Gdzie kupujecie koła paski i listwy zębate? Część z nich można wziąć ze starych drukarek ale musiałbym kupić sporo drukarek. Skąd jeszcze je bierzecie oprócz odzysku?? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Decado Lipiec 6, 2007 Udostępnij Lipiec 6, 2007 Ze sklepów modelarskich albo w takich w których mają bramy automatyczne czasami mają tam i części na sprzedaż. Pozatym wo moim elektroniku można kupić zębatki itd. Pozdrawiam Decado Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nowka Lipiec 6, 2007 Autor tematu Udostępnij Lipiec 6, 2007 W "moim elektroniku" czyli...?? A może jakieś sklepy internetowe? Modelarskich znalazłem dużo ale raczej nie mają kól zębatych. Nie mówiąc już o listwach. A jak już mają to na stronach o cnc po cenach lekko kosmicznych. A w tych sklepach z bramami to troche za duże jak dla mnie. A takie małe listwy zębate by się przydały. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Turboasm Lipiec 6, 2007 Udostępnij Lipiec 6, 2007 zabawki, odtwarzacze video, magnetofony itp. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
PoPeK Lipiec 7, 2007 Udostępnij Lipiec 7, 2007 Nowka, koła zębate możesz znaleźć w różnych zabawkach lub w CD-romach. Kupić je możesz na allegro. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nowka Lipiec 7, 2007 Autor tematu Udostępnij Lipiec 7, 2007 Wiem wiem. Tylko chcialem sie dowiedziec czy nie ma jakichś sklepów z takimi rzeczami albo zakładów produkujących na zamówienie takie koła i listwy. Jakiś konkretny chciałem. Ze z odzysku można to wiem. Pozdrawiam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Decado Lipiec 7, 2007 Udostępnij Lipiec 7, 2007 Mówiąc w moim elektroniku miałem na myśli sklep z częściami w którym kupuję. Gdy robiłem drzwi do garażu na pilot to listwy, zębatki itd. dałem wykonać u znajomego tokarza. Pozdrawiam Decado Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
adek Sierpień 15, 2007 Udostępnij Sierpień 15, 2007 Czy ktoś zamawiał już coś z http://www.solarbotics.com ? Mają ciekawe rzeczy - w szczególności małe silniczki z pagerów i fotoogniwa... Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
tajny10 Marzec 1, 2008 Udostępnij Marzec 1, 2008 [glow=white][shadow=white]Gdzie moge najtaniej kupić części (sprawne). Wymagania 😉 -Tanio -Nie na allegro -Jeśli na jakiejś stronie to nie na zagranicznych -I tyle 🙂[/shadow][/glow] Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
nikosss Listopad 6, 2009 Udostępnij Listopad 6, 2009 Służe pomocą : http://www.zebatki.com.pl/index.php?zadanie=wyswietl_pom&group=Wv __________ Komentarz dodany przez: Treker Ciesze się, że chcesz być pomocny, ale odpowiadanie na posty z przed ponad roku to chyba już nadgorliwość 😉 Dziękuję za uwagę Treker. 😳 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »