Skocz do zawartości

[Kupie] listwy kolkowe do druku proste raster 2.54mm

lukpep

Pomocna odpowiedź

Takie o:

http://www.tme.eu/listwa-kolkowa-do-druku-prosta-raster-254mm-1x40pin/arts/pl/a12/zl201-10g.html

bo jestem lamus niesamowity i nie wiem jak to zrobilem ale zle policzylem ilosc potrzebnych zlacz w projekcie... ergo zabraklo mi na zlacze do programatora

listwa 1x50 to koszt 5zl... ale przesylka 15 wiec bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos z majsterkujacych sprawdzil czy ma moze na stanie takowa i odsprzedal mi ja. Oczywiscie place za listwe i za przysylke normalnym listem a nie kurierem za 15zl 😉

Uprzedzajac pytania - tylko sprzedaz wysylkowa bo wakacje spedzam na totalnym wyp***owie i nie mam gdzie kupic na miejscu.

Poratujcie

Gdzie 🤯 ? Na forum nie używany wulgaryzmów. Używaj polskich znaków diakrytycznych. Jeśli dalej Ci na nich zależy odezwij się na PW.

mskojon

Gdzie? Na wygwizdowie 😉

Przyjąłem do wiadomości - mimo, że nie przepadam za tym to postaram się pisac z PL znaczkami - trzeba się na powrót przyzwyczaić przed pisaniem inżynierki.

Dzięki wszystkim za chęc pomocy - już znalazła się życzliwa dusza, która posłała co trzeba.

Pozdrawiam

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.