Skocz do zawartości

Zakup Stacji Lutowniczej WEP 968DB+ (Budżet do 300zł) najlepszą opcją?

Pomocna odpowiedź

Napisano

Witam Was serdecznie,
jestem początkującym majsterkowiczem, dotychczas wymieniałem głównie uszkodzone porty micro-usb w drobnej elektronice. Potrzebuję "opalarki" do rozklejania obudów telefonów, więc pomyślałem że najlepszy pomysł to przyspieszenie zakupu stacji lutowniczej (miałem ją w planach od początku, jednakże nie chciałem inwestować takiej kwoty na samym starcie). Po kilkugodzinnej lekturze wielu tematów na forum spotkałem się z pozytywną opinią dot. stacji WEP 968DB+, która jest moim faworytem względem poniżej wymienionych ze względu na odciąg oparów - mam lekką alergię na opary lutownicze i pomyślałem że taki element może ją zminimalizować na dłuższą metę. 

Rozważałem również: WEP898DB(+) - mało opinii; ZHAOXIN 898D - dobre opinie (nawet po dłuższym czasie) włącznie ze stabilizacją temperatur; ZHAOXIN 89DH - oprócz niebieskiego wyświetlacza, większej mocy i wyższej ceny nie widzę różnic względem brata bliźniaka; ZHAOXIN 852D - słabe opinie i słabo dostępna;

Będę wdzięczny za pomoc w ostatecznym wyborze konkretnego modelu, nie chciałbym wydać pieniędzy na marne. Budżet wspomniałem w tytule - wynosi on 300zł.

Pozdrawiam serdecznie!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...