BoberNiszczycie Napisano Marzec 30, 2020 Udostępnij Napisano Marzec 30, 2020 No hej, Przechodzę do Was z następującą sprawą: chcę zrobić odtwarzacz muzyki, który: - można podpiąć pod amplituner po HDMI; - obsługa będzie dostępna przez telefon. Zrobiłem już małe rozeznanie i wiem, że obsługa przez telefon jest jak najbardziej możliwa. To tylko kwestia wgranego oprogramowania. Zastanawiają mnie za to dwie rzeczy: - wszędzie wspominane jest, aby najpierw kupić DAC - no i właśnie: a czy nie można po prostu podpiąć Malinki pod amplituner po HDMI? - kwestia pamięci - tutaj podobnie wieść dumna głosi, że najlepiej jest podpiąć zewnętrzny dysk - no i właśnie: a czy nie można po prostu skorzystać z większej karty SD, na której będzie i odtwarzacz, i repozytorium muzyczne? Pytam o to wszystko, bo może Malinka ma jakieś ograniczenia, o których po prostu nie wiem(jak chociażby problem z audio po HDMI w najnowszej malince, w zależności od portu) Z góry bardzo dziękuje za wszelką pomoc i pozdrawiam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »