Skocz do zawartości

Inżynier Elektronik - szuka zleceń/pracy zdalnej

Pomocna odpowiedź

Dzień dobry,

mam na imię Rafał, jestem absolwentem kierunku Elektronika na wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych, gdzie w 2019 r. obroniłem pracę magisterską. Już w trakcie studiów zacząłem pracę jako stażysta w firmie z branży automotive, gdzie współpracowałem przy projektowaniu systemów zarządzania bateriami do pojazdów elektrycznych i hybrydowych. Następnie już jako pełnoprawny Konstruktor Elektronik pracowałem przy wojskowych projektach z dziedziny łączności i komunikacji. Aktualnie pracuję jako Inżynier Elektronik przy projekcie głowicy radiowej pracującej w pasmach 5G mmWave.

Szukam ofert pracy zdalnej lub jednorazowych zleceń z obszaru elektroniki cyfrowej i analogowej. Schematy i symulacje obwodów oraz projekty płytek PCB. Pomagam również studentom z zagadnieniami akademickimi.

Dla potwierdzenia moich słów (jako, że taką "internetową" współpracą zajmuję się już jakiś czas) zamieszczam poniżej link do mojego profilu na portalu Fiverr. Współpracowałem z zagranicznymi firmami m.in.: Cocoparks.

https://www.fiverr.com/donpendon?up_rollout=true

W razie chęci nawiązania współpracy lub jakichkolwiek pytań również co do doświadczenia (mogę również przesłać CV) proszę o kontakt na maila:

nowakowski.r01@gmail.com

Pozdrawiam

Rafał Nowakowski

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.