Ewka Napisano Grudzień 16, 2021 Udostępnij Napisano Grudzień 16, 2021 Witam, Nie jestem pewna czy to dobry dział na zakładanie takiego tematu, jeśli błędnie go umieściłam proszę o przeniesienie lub info gdzie temat zacząć. Pytanie moje jest następujące - gdzie, jako osoba dorosła mogę zdobyć wykształcenie Technik Elektronik 311408 (Kurs Kwalifikacyjny Zawodowy: ELM.02 / ELM.05, dawniej EE.03 / EE.22)? Interesują mnie szkoły wieczorowe, weekendowe. Nie ma znaczenia czy darmowe czy płatne. Uprzedzając złośliwości - google nie pomagają w tym temacie. A może jest ktoś, kto, kto chciałby mnie uczyć i przygotować do egzaminu państwowego indywidualnie? Ale musiałaby to być osoba, która zna program i dośw. w nauczaniu. Kursy on-line pozwalające zdobyć takie wykształcenie mnie nie satysfakcjonują. Ja szukam czegoś w Krakowie (lub w odległości do 100km), ale może temat posłuży komuś kto szuka takich rozwiązań w innej lokalizacji. PzdR Ewa Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »