Qitr Napisano Styczeń 13, 2022 Udostępnij Napisano Styczeń 13, 2022 Cześć, Mam na sprzedaż używaną płytkę rozwojową FPGA do kursu FORBOT - Elbert v2. Na płytce wykonałem cały kurs, ale FPGA to nie moja bajka i po zaliczeniu przedmiotu z nimi związanego uznałem, że czas się pożegnać. W związku z powyższym jeśli znajdzie się ktoś chętny na ową płytkę proszę się zgłaszać Cena 180 PLN + koszty dostawy (można oczywiście odebrać osobiście z Warszawy)
Popey Październik 19, 2022 Udostępnij Październik 19, 2022 Cześć, Czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Pozdrawiam
Qitr Październik 22, 2022 Autor tematu Udostępnij Październik 22, 2022 Wiesz co prawdę mówiąc nie pamiętam co z tą płytką zrobiłem. W domu jej nie mam więc sprawdzę jeszcze w pracy. Pozdrawiam
Popey Październik 23, 2022 Udostępnij Październik 23, 2022 Dnia 22.10.2022 o 14:59, Qitr napisał: Wiesz co prawdę mówiąc nie pamiętam co z tą płytką zrobiłem. W domu jej nie mam więc sprawdzę jeszcze w pracy. Dziękuję za odpowiedź Nie kłopocz się już tym. Udało mi się ją kupić od FlyingDutch'a. Tak że temat nieaktualny. 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »