Skocz do zawartości

Czas odmierzany w minutach na arduino

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

@faustin problemem nie jest szukanie pomocy, a to że nawet jak ją dostajesz to chcesz żeby ktoś napisał coś za ciebie. Tak się mało nauczysz po prostu. Stąd takie słowa niektórych starszych użytkowników 😉 elektronicy już tak mają na każdym forum 😄

Edytowano przez Dantey

A czemu się obrażasz od razu? Piszę wyraźnie że niema znaczenia w jakim języku się pisze, zasady programowania są te same logiczne myślenie obowiązuje niezależnie od języka. A forum jest po to aby pomóc rozwiązać problem a nie robić to za kogoś. 

No przecież próbowałam samej pisać i podsyalalm w am tutaj moje wypociny ale nadal coś było źle więc pomyślałam że może lepiej dla mnie i dla was będzie jak poproszę o gotowy kod i wtedy sobie przeanalizuje jak to powinno wyglądać i temat będzie zamknięty. 

A czasem warto na wprost zapytać, najwyżej, ktoś się będzie śmiał, ktoś się obrazi, ale nikt w twarz nie da. To też jakaś umiejętność życiowa. Jak czegoś nie umiem, a jak ktoś mi powie jak, to może na przyszłość będzie przykład i coś innego przyjdzie z mniejszym trudem już samodzielnie. Może mniej tragedii by się wydarzyło, jakby ktoś w porę powiedział, że nie umie.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...