Komentator Napisano Listopad 24, 2023 Udostępnij Napisano Listopad 24, 2023 Trwa największa promocja na e-booki Forbota. Aż -70% na kursy elektroniki, kurs STM32L4 oraz najnowszy kurs czytania not katalogowych! Ten weekend jest też bardzo dobrym momentem na zamówienie zestawów do kursów Arduino, które, mają być świątecznymi prezentami. UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Listopad 24, 2023 Udostępnij Listopad 24, 2023 PS Kupiłeś e-booka na naszej stronie od 17 do 23 listopada 2023 i wiadomość o aktualnych rabatach sprawiła, że lekko się zasmuciłeś? Napisz do mnie prywatną wiadomość, a postaram się wysłać do Ciebie zestaw naszych gadżetów, który poprawi Ci humor 😉 Aktualizacja: promocja się zakończyła, więc moja propozycja również się kończy. Osoby, które się do mnie zgłosiły otrzymają w następnym tygodniu przesyłki z gadżetami 🙂 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »