stachu2010 Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Podczas pierwszego kursu arduino napisano: ,,Oczywiście, to że program został poprawnie przesłany możemy zaobserwować również na Arduino. Tak jak wspomniałem wcześniej, na płytce do dyspozycji mamy diodę świecącą, po wgraniu tego programu powinna ona migać. Tak jak poniżej'' .Problemem jest to że mi się ta lampka nie świeci a mam orginalne arduino uno R3 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) 29 stycznia Udostępnij 29 stycznia @stachu2010 witam na forum 🙂 Jaki dokładnie program wgrałeś i czy wgrywanie przebiegło poprawnie? Nie było żadnych błędów podczas wgrywania? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
szymarduino 6 lutego Udostępnij 6 lutego a podłączyłeś wszystko dobrze czyli krótszą nóżke do masy pin gnd a dłuższą do pinu z którego kożystasz 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Danyeru 6 lutego Udostępnij 6 lutego @szymarduino mowa jest o LED wbudowanej w płytkę. 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
szymarduino 6 lutego Udostępnij 6 lutego a dobra😁 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
stachu2010 7 lutego Autor tematu Udostępnij 7 lutego spko już sobie poradziłem dzięki za chęci😊 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KaDe 7 lutego Udostępnij 7 lutego 49 minut temu, stachu2010 napisał: spko już sobie poradziłem dzięki za chęci😊 A nie pochwalisz się w jaki sposób? Może się to przydać innym czytającym na forum, wszak wszyscy popełniamy błędy. A forum jest m.in po to aby nie powielać cudzych błędów. Pozdrawiam Krzysztof. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »