defrag07 Napisano Wrzesień 13, 2010 Udostępnij Napisano Wrzesień 13, 2010 Przymierzam się do zakupu wyświetlacza S1D15705, nie miałem jeszcze do czynienia z takimi rzeczami, ale myślę że jakoś sobie z tym poradzę, ale to mniejsza o to, co sądzicie o tym produkcie, warto inwestować? Może ktoś tego używa, jeśli tak to czy działa jak należy i nie sprawia większych problemów? Ewentualnie może polecilibyście coś innego w miarę rozsądnej cenie? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
swierkdeck Wrzesień 13, 2010 Udostępnij Wrzesień 13, 2010 Niestety nie miałem okazji bawić się wyświetlaczem na tym sterowniku. Jeżeli chodzi o małe robociki, to zdecydowanie mogę polecić wyświetlacz z telefonu Nokia 3310. Jest mały, lekki oraz dość popularny (z pewnością nie będziesz miał problemów z jego obsługą). W porównaniu do typowego 8x2 HD44780 wg. mnie jest lepszą alternatywą. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nawyk Wrzesień 13, 2010 Udostępnij Wrzesień 13, 2010 Cenowo też wypada lepiej. W AVT mają też wyświetlacz z Nokii 3510i w kolorze - oba za 13zł; jedynie rozdzielczość mizerna...bodajże 128x128 px. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »