Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano (edytowany)

Witam

Chciałem złożyć zamówienie.

Chciałbym żeby taki silnik krokowy 

Po podłączeniu do odpowiedniego sterownika silnika krokowego, jego wał/trzpień ma się kręcić tylko w prawo z prędkością 1milimetr na 6 sekund

Silnik ma mieć  metr luzu przewodów do sterownika. Następnie chciałbym żeby ekipa podłączyła mi to pod przekaźnik czasowy np. może taki bo wydaje mi się łatwiejszy w obsłudze :

Lub taki tylko nie wiem czy on działa:

I teraz najważniejsze chodzi o to żeby ten przekaźnik uruchomił silnik krokowy na 1 sekundę np. co 3600 sekund i chciałbym taki przekaźnik czasowy z pokrętłami bo taniej pewnie i w razie czego mogę sobie zmienić łatwo parametry sam np.
0,7 sekundy co 700 sekund i też chcę żeby to miało metr zapasu przewodów od sterownika. I od tego przekaźnika na wychodzić wtyczka z 3 metry żebym ja mógł to sobie podłączyć do gniazdka sieciowego 230V może być przed tym jakiś tani bezpiecznik żeby w razie czego zabezpieczyć wszystko przed zwarciem. Chciałbym żeby wysłano mi to kurierem.
Jaka będzie cena.
Wysłali mi też wiadomość z firmy EBMIA dołożyli swoje podzespoły i napisali że za 300 zł mogą mi napisać schemat ale kto mi to podłączy. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Edytowano przez Krzysztofik
Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...