Skocz do zawartości

Drukarki 3D Banach school za 700 zł, czy warto?

Pomocna odpowiedź

Napisano

Witam pytanie do grupy czy te drukarki za tak niską cenę są w stanie wydrukować platik w trój wymiarowy zabawkowy jak pokemony :) ? Proszę Bardzo o odpowiedź,  nie chciałbym kupować czegoś , czego bym żałował , a szczególnie bliscy ... Dziękuję za info . Pozdrawiam . 

Screenshot_20251218_212517_Chrome.jpg

12 godzin temu, Anton47 napisał:

nie chciałbym kupować czegoś , czego bym żałował

Kup BambuLab A1 mini... Podobny próg cenowy.

Tego Banacha już ustawiałem i kilka razy serwisowałem (dla znajomej nauczycielki). Mam przez niego koszmary po nocach... Brak auto-levelingu, brak auto-synchronizacji śrub napędowych, więc po pewnym czasie zaczyna drukować w powietrzu, a w najgorszym wypadku potrafi zacząć się zacinać na osi Z...

Ogólnie to tani chińczyk sprzedawany w ładnym opakowaniu.

• Lubię! 1
Dnia 19.12.2025 o 10:21, H1M4W4R1 napisał:

Kup BambuLab A1 mini... Podobny próg cenowy.

Tego Banacha już ustawiałem i kilka razy serwisowałem (dla znajomej nauczycielki). Mam przez niego koszmary po nocach... Brak auto-levelingu, brak auto-synchronizacji śrub napędowych, więc po pewnym czasie zaczyna drukować w powietrzu, a w najgorszym wypadku potrafi zacząć się zacinać na osi Z...

Ogólnie to tani chińczyk sprzedawany w ładnym opakowaniu.

Aaaa hhhh aaaa , Okej Dziękuje za podpowiedź:) Pozdrawiam i Wesołych Świąt:) 

• Lubię! 1
Dnia 19.12.2025 o 10:21, H1M4W4R1 napisał:

Potwierdzam. Również słyszałem wiele złego o tych drukarkach od nauczycieli, a już szczególnie od tych, którzy widzieli jak działa jakakolwiek nowoczesna drukarka 3D (Bambu Lab, Creality, Prusa itd). 

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...