Treker 2525 Napisano Marzec 29, 2008 Udostępnij Napisano Marzec 29, 2008 Witam, od dzisiaj każdy użytkownik może przeszukać diode poprzez wbudowaną wyszukiwarkę przeglądarki Firefox. Dla nie wtajemniczonych chodzi o taki efekt: Instrukcja dla Firefox'a: Wchodzimy TU Klikamy na 'Dodaj wyszukiwarkę wortalu www.forbot.pl' Pojawi się takie okienko, gdzie klikamy 'Dodaj' Gotowe, wyszukiwarka diody znalazła się w FF. Instrukcja dla Opery: Wchodzimy na adres https://www.forbot.pl/forum/search.htm Dalej postępujemy według screenów: Pole słowo wypełniamy dowolnym słowem kluczowym, które ma być skojarzone z wyszukiwarką diody. Gotowe: Cytuj Link to post Share on other sites
Master 4 Marzec 30, 2008 Udostępnij Marzec 30, 2008 Ta... a będzie to działać na wersji lunux'a ?? bo właśnie dodaję Ubuntu na dysk Cytuj Link to post Share on other sites
Treker 2525 Marzec 30, 2008 Założyciel tematu Udostępnij Marzec 30, 2008 FF to FF powinno działać, później wejdę na Ubuntu to zobaczę. Cytuj Link to post Share on other sites
Master 4 Marzec 30, 2008 Udostępnij Marzec 30, 2008 Już się pojawiła wersja dla Opery Ja już mam Cytuj Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Szukasz producenta PCB? Sprawdź firmę JLCPCB. Dlaczego warto? • Prototypy PCB 2-warstwowe za 2$ (gotowe w 24 godziny) • Prototypy PCB 4-warstwowe za 5$ • Montaż SMT od 7$ • Produkcja w profesjonalnej fabryce (zobacz film) Sprawdź też » Jak powstaje PCB? Wycieczka po fabryce
topbot_marcin 0 Marzec 30, 2008 Udostępnij Marzec 30, 2008 Po co wersja dla Opery? Opera sama może utworzyć wyszukiwarkę dla dowolnej strony. Wystarczy kliknąć prawym na pole tekstowe w którym normalnie wyszukujemy tekst (czyli np. na tej stronie https://www.forbot.pl/forum/search.htm) i wybrać "Utwórz wyszukiwarkę..." Cytuj Link to post Share on other sites
Master 4 Marzec 30, 2008 Udostępnij Marzec 30, 2008 U mnie nie może tak ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Treker 2525 Marzec 30, 2008 Założyciel tematu Udostępnij Marzec 30, 2008 Po co wersja dla Opery? Opera sama może utworzyć wyszukiwarkę dla dowolnej strony. Wystarczy kliknąć prawym na pole tekstowe w którym normalnie wyszukujemy tekst (czyli np. na tej stronie https://www.forbot.pl/forum/search.htm) i wybrać "Utwórz wyszukiwarkę..." No tak, ale chciałem zrobić do bardziej automatycznie, w takim razie dodam zaraz opis z tym sposobem. Cytuj Link to post Share on other sites
marek91 16 Marzec 31, 2008 Udostępnij Marzec 31, 2008 Ja mam ubuntu i działa bo czemu by miało nie działać Cytuj Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź