skovv Napisano Marzec 12, 2011 Udostępnij Napisano Marzec 12, 2011 Witam. Chciałbym zrobić ciało mojego pierwszego robota( światłolub ) ze spienionego PCV( z art'u na tej stronie) i mam pytanie: Czy to: http://allegro.pl/pcv-spienione-1mm-400x300mm-i1501721382.html (1mm) wystarczy? Nie będę po tym robocie skakał, będzie on leciutki itp. Wystarczy? I ile około kupić? 2 arkusze starczą na małego robota? Skovv. __________ Komentarz dodany przez: Treker
CAROLUS Marzec 12, 2011 Udostępnij Marzec 12, 2011 Myślę, że 1mm to jednak trochę za mało, chyba że zrobisz obudowę wielowarstwową. Co do ilości, nie mam pojęcia, bo jak chciałem budować swojego, to nie mogłem nigdzie dostać spienionego PCV. 1
skovv Marzec 12, 2011 Autor tematu Udostępnij Marzec 12, 2011 Może ze 3mm? Tak jak autor Jeszcze się zobaczy :]
CAROLUS Marzec 12, 2011 Udostępnij Marzec 12, 2011 3 mm wystarczą. Jak skończysz swojego światłoluba to też się nim pochwal.
skovv Marzec 12, 2011 Autor tematu Udostępnij Marzec 12, 2011 No pewnie Jeśli wszystko pójdzie ok to chyba się wyrobię szybko części w poniedziałek/wtorek pewnie wyślą to na piątek pewnie dotrą Jak będę miał coś kasy to jeszcze PCV muszę kupić :] Trochę tego jest
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »