bartekwr1335 Napisano Lipiec 4, 2011 Udostępnij Napisano Lipiec 4, 2011 Mam problem, bo nie wiem jak mam wgrać bibliotekę którą ściągnałem. Są to same obrazki. Może wiecie jak to się robi??? Proszę o pomoc Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
razors Lipiec 4, 2011 Udostępnij Lipiec 4, 2011 biblioteka do eagle to pojedynczy plik z rozszerzeniem ".lbr" , który kopiujesz do katalogu z zainstalowanym programem Eagle np.:C:\Program Files\EAGLE-5.6.0\lbr\ . Następnie uruchamiasz dowolny projekt w eagle i klikasz : Library->use i wybierasz skopiowana przez ciebie biblioteke. Nastepnie Library->update all i powinieneś już znaleźć swoją nowo dodaną bibliotekę pod przyciskiem ADD. Jeśli chodzi o 3D to musisz zainstalwać Eagle3D i skopiować Twoje obrazki do katalogu C:\Program Files\Eagle\ulp\Eagle3D\eagle3D. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
bartekwr1335 Lipiec 4, 2011 Autor tematu Udostępnij Lipiec 4, 2011 Jest tylko taki mały problem, że nie mam w folderze Eagle3D, folderu eagle3D. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
razors Lipiec 4, 2011 Udostępnij Lipiec 4, 2011 tak to u mnie wyglada Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
bartekwr1335 Lipiec 4, 2011 Autor tematu Udostępnij Lipiec 4, 2011 A mógłbyś mi wysłać tą swoją instalkę Eagle 3D, albo ten folder cały. Please 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
razors Lipiec 5, 2011 Udostępnij Lipiec 5, 2011 ten folder waży 50 mb, a instalka jest ze strony: eagle3d Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
bartekwr1335 Lipiec 5, 2011 Autor tematu Udostępnij Lipiec 5, 2011 Ściągnąłem chyba wszystkie i nie ma tego folderu w żadnym. Podam Ci maila na pw i wyślij mi proszę. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
razors Lipiec 5, 2011 Udostępnij Lipiec 5, 2011 ja już do końca nie pamiętam jak się to wszystko konfigurowało bo robiłem to ze 2 lata temu i do tej pory mam na kompie ... ale mam nadzieje, że wiesz iż należy jeszcze dociągnąć do tego jakiś program renderujący ... ja używam povray ... w eaglu tylko odpalasz ulp-a który generuję plik w C bodajże, który jest dopiero interpretowany przez povray-a ... 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
bartekwr1335 Lipiec 5, 2011 Autor tematu Udostępnij Lipiec 5, 2011 Tak ,wszystko z tym jest ok. Chciałbym tylko ten folder żeby móc wgrać te zdjęcia 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź