Skocz do zawartości

STMicroelectronics - Sample

piotreks-89

Pomocna odpowiedź

Potwierdzam, do mnie nie chcieli wysłać sampli mimo maila uczelnianego i dobrego wypełnienia całej tej broszurki dotyczącej przeznaczenia układów. Tak więc pewnie pozostają jedynie próby przez firmę. Nie wiem tylko jakie wymagania taka firma musi spełniać

Przeznaczeniem sampli jest zachęcenie klienta końcowego do zastosowanie ich w swoim produkcie - pozwala konstruktorowi sprawdzić wszelkie możliwe opcje zawarte lub niezawarte w datasheet'cie. Dostępność czy niedostępność nie ma tu nic do rzeczy - chodzi o wygodę takiego rozwiązania. Gdy ja zamawiam sample z firmy to dostaję je w przeciągu 4 dni bezpośrednio od producenta i nie płacę za nic.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Tak, wiem, że tu nie chodzi o dostępność, ale raczej jest to opcja przeznaczona dla firm etc, które tworzą jakieś urządzenie, a potem będą zamawiać spore ilości danych podzespołów od producenta - podejrzewam, że piotreks-89, chce po prostu zaoszczędzić przy budowie pojedynczego robota, a nie o to chodzi w samplach. Zrozumiałbym to, gdyby właśnie to co chciał zamówić byłoby bardzo trudno dostępne.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.