Kuba Napisano Wrzesień 5, 2008 Udostępnij Napisano Wrzesień 5, 2008 Witam , Jestem nowym użytkownikiem tego forum , mam Parę pytań więc zacznę. 1. Jaką dokładną nazwę ma Foto dioda ? Szukam na allegro i nic nie mogę znaleźć jej. 2. Gdzie taniej mnie wyjdzie W hurtowni czy w sklepie elektronicznym , bo np. dioda niebieska u mnie w sklepie jest po 3 zł czy to drogo czy to normalna cena ? Dziękuje i myślę że post jest prawidłowo zredagowany Pozdrawiam Kuba __ Przepraszam , znalazłem w temacie na forum schematy
Gość Wrzesień 5, 2008 Udostępnij Wrzesień 5, 2008 1. Jaką dokładną nazwę ma Foto dioda ? Szukam na allegro i nic nie mogę znaleźć jej. Fotodioda... 2. Gdzie taniej mnie wyjdzie W hurtowni czy w sklepie elektronicznym , bo np. dioda niebieska u mnie w sklepie jest po 3 zł czy to drogo czy to normalna cena ? To drogo, www.allegro.pl - user lisiu, www.nikomp.pl www.tme.pl
Mati02 Listopad 21, 2008 Udostępnij Listopad 21, 2008 Witam, co dokładnie znaczy "łączenie do masy" (słyszałem że do "-", ale nie jestem pewny). Czekam na odpowiedź.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »