goracyroni Napisano Grudzień 7, 2012 Udostępnij Napisano Grudzień 7, 2012 Witam. Jestem studentem 4go roku Automatyki i Robotyki na Politechnice Wrocławskiej ( wydział mechanicznny). Założyłem tutaj konto żeby spytac o ważną kwestię związaną z moja pracą inżynierską. Tematem mojej pracy jest "Zarządzanie zmianami w oprogramowaniu robotów przemysłowych". Napisałem już rozdział o ogólnym zarzadzaniu zmianami oprogramowania oraz wymieniłem i opisałem parę programów to ułatwiających. Pytanie moje brzmi : czy w mojej pracy stworzyć rozdział o programowaniu robotów przemysłowych ( podział, opis) ? Ewentualne sugestie co jeszcze mogłoby się w niej znaleść sa bardzo mile widziane 🙂 Pozdrawiam! Ps. Jeśli zamiesciłem temat w nie tym wątku to bardzo przepraszam ale jestem nowy i nie ogarniam jeszcze podziału tego forum 🙂 __________ Komentarz dodany przez: Sabre Skoro padła już odpowiedź na tak ważne pytanie to myślę, że temat można zamknąć. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ojebejbe Grudzień 8, 2012 Udostępnij Grudzień 8, 2012 Co na Twoje pytania odpowiedział Promotor? W praktyce to on powinien zadbać i kontrolować poprawność merytoryczną, treść i poziom Twojego projektu inżynierskiego. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź