Skocz do zawartości

[Sprzedam] Cztery sztuki silników pololu 50:1 HP wraz z kołami. Obleje poliuretanem.

Dzikipyton

Pomocna odpowiedź

Witam, mam do sprzedania 4 szt. silników pololu 50:1 HP. Silniki sprawne używane na 3 zawodach, traktowane prądem 7,4V i do testów.

Sprzedaję, z tego względu że koła są przytwierdzone do wałów klejem super glue, nie wiem jak je wyciągnąć, prawdopodobnie trzeba użyć jakiejś chemii typu super glue remover.

Jako niespodziankę mogę dodać że opona tego koła, to poliuretan typu PUGA®, ta formuła zapewnia olbrzymią przyczepność przy 45 Shora A. Opona nie odlatuje od aluminiowej piasty, jest związana fizycznie przez kształt piasty.

Wymiary koła ø31,84(±0,03) szerokość 16,08 (±0,03).

Delikatne bicie, nie da się go zauważyć podczas jazdy robota.

Jedno koło jest odsunięte od końca przekładni o 1,54 pozostałe 0,6 czyli tyle ile wynosi przerwa.

cena za sztukę 53zł wolę sprzedać komplet za 200zł w każdym przypadku koszt przesyłki po stornie kupującego.

Zdjęcie w załączniku, nie mam niestety teraz wagi, ale na prośbę polecę do kogoś i zawrze.

Kolor żółty, przeźroczysty(kolor dla kobiet "niedojrzała cytryna").

Druga sprawa

Mam możliwość oblewania kół poliuretanem. Typu PUGA® gdzie daję gwarancję, lepszej przyczepności niż, silikon czy inne wynalazki. Jeśli będzie zainteresowanie mogę oblewać.

Formy niestety musicie dostarczyć powiem jaki skurcz, ewentualnie wykonam formy, ale czas dostawy kół zwiększy się oraz cena będzie plus forma. Jedna forma wystarczy do oblania ∞ kół.

Całe koła mogę też wykonać jeśli będzie rysunek, tylko proszę założyć minimalnie 3 mm grubości opony poliuretanowej.

Część metalowa może być wykonana z dowolnego metalu, dokładność wykonania 0,03-0,05 może być dokładniej, ale muszę się upewnić. Dokładność zalania poliuretanem

±0,1mm lub mniej.

Kolor: Czarny, żółty, czerwony jasny. .

1176896904_2013-10-2318_17_18.thumb.jpg.aaacacd7c7e9a568abc4e232360b6dd1.jpg

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.