hadzia Napisano Listopad 6, 2013 Udostępnij Napisano Listopad 6, 2013 Witam. Pytanie jak w temacie, czy jest w Gdańsku owy sklep z elektroniką, elementami popularnymi do robotyki itp?
kamil4u Listopad 6, 2013 Udostępnij Listopad 6, 2013 W każdym większym mieście jest taki sklep. Wystarczy w Google wpisać "sklep z częściami elektronicznymi" + swoje miasto i na pewno coś najdziesz
Sen Listopad 7, 2013 Udostępnij Listopad 7, 2013 Kwadrat między wrzeszczem a brzeźnem na końcu Kościuszki (Aprovi), Oliwa między 2 a 3 przystankiem tramwajowym od przystanku uniwersytet (jacktronic), Gdańsk główny przy hotelu Heweliusz obok restauracji Swojskie smaki (czy jakoś tak). Więcej nie ma i polecam dwa pierwsze, w żadnym z nich niestety nie znajdziesz wszystkiego co byś chciał ale się trochę uzupełniają na wzajem.
MirekCz Listopad 7, 2013 Udostępnij Listopad 7, 2013 Ja mam swój magazyn w Gdańsku i można po wcześniejszym umówieniu się odebrać u mnie części, obejrzeć cos czy pogadać W dni robocze jestem koło zielonej bramy...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »