frank988 Napisano Grudzień 17, 2013 Udostępnij Napisano Grudzień 17, 2013 Witam Mam pytanie na temat na jaka odleglosc mozna sterowac robotem i jak maly moze byc na przykladzie dostepnych zasobow Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
OldSkull Grudzień 17, 2013 Udostępnij Grudzień 17, 2013 Jak skomunikujesz się z nim po sieci komórkwoej albo przez internet to można z drugiego końca świata 🙂 doprecyzuj pytanie. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
frank988 Grudzień 17, 2013 Autor tematu Udostępnij Grudzień 17, 2013 chodzi mi o radiowe sterowanie ,nabardziej chodzi mi o rozmiar chce go wykonac w jak najmnieiszej skali Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mi14chal Grudzień 17, 2013 Udostępnij Grudzień 17, 2013 Za mało danych podajesz. Zasięg w dużej mierze zależy od terenu, a w szczególności jego ukształtowania. Podaj więcej informacji jaki zasięg chcesz uzyskać, jaki uC chcesz użyć, będzie łatwiej dobrać coś. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »