Skocz do zawartości

[Praca] Zlecę projekt oparty na Arduino

Pomocna odpowiedź

Zlecę wykonanie projektu (programu) opartego na Arduino (mega lub leonardo). Szukam osoby która jest obeznana w temacie.

Główne założenia to sterowanie dwoma max trzema silnikami krokowymi poprzez StepStick i/lub serwami modelarskimi.

Sterowanie realizowane poprzez odbiornik modelarski i/lub nunchuck Wii (w przypadku nunchucka powinno być najprościej po komunikacja po I2C.

Dodatkowo wybór opcji poprzez prosty wybierak na przełącznikach oraz obsługa jakiegoś wyświetlacza OLED lub LCD.

Do tego prosty interwałometr jako jedna z opcji pracy sterownika.

Bardziej szczegółowe założenia poprzez PW.

Większość źródeł ogólnie dostępna, więc tak szczerze wystarczy sprytnie połączyć. Zacząłem zbierać info na ten temat, jednak brak czasu skłonił mnie do rozwiązania mojej potrzeby poprzez zlecenie tego komuś innemu. Już kolega miał robić, ale też ma chyba problem z czasem 😉.

Forma rozliczenia przelewem za usługę (program). Mogę, jeżeli by ktoś potrzebował rozliczyć się usługą CNC.

Jestem w tej kwestii elastyczny.

Jak się dogadamy w sprawie głównych założeń to poprawki, wersje wybiegające poza wstępne założenia także odpłatnie.

Więcej poprzez PW lub na

asotus . bonus (maupka) gmail . com

Bartek

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.