MasterOfPuppets Napisano Marzec 15, 2015 Udostępnij Napisano Marzec 15, 2015 Witajcie! Nazywam się Mikołaj. Rozpoczynam prace nad projektem Pi807. 🙂 Będzie to robot na bazie Raspberry Pi, zdolny do samodzielnej jazdy. W związku z tym chciałbym Was zaprosić na stronę projektu na facebooku oraz na YouTube, gdzie będę wrzucał filmy z użytkowania maliny i budowy robota. Tam znajdziecie też więcej ciekawych informacji o przedsięwzięciu. FB: http://www.fb.pl/pi807 YT: Z góry dziękuję za zainteresowanie i wszelkie gesty życzliwości Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Marooned Marzec 19, 2015 Udostępnij Marzec 19, 2015 Mam takie dziwne wrażenie, że sympatyczniej by było, gdybyś tutaj wrzucał swoje postępy (na FB i YT też oczywiście możesz), a nie linkował tylko do swoich stron. Forbot ma być jakąś formą bazy wiedzy, a nie zbiorem linków, które za jakiś czas mogą wywietrzeć i przestać działać. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mog123 Marzec 19, 2015 Udostępnij Marzec 19, 2015 Z drugiej strony ludzie mogą chcieć budować sobie markę na własnych stronach, blogach, kanałach wideo itp. i to też trzeba uszanować. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Marooned Marzec 19, 2015 Udostępnij Marzec 19, 2015 Nikt tego nie zabrania, ale nie wydaje mi się (mogę się mylić), by Forbot miał być tylko tubą do promocji prywatnych stron. No, ale tyle ode mnie. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »