KosmicznyGruz Napisano Sierpień 9, 2015 Udostępnij Napisano Sierpień 9, 2015 Myślałem nad śmigłami TYMI i TYMI silnikami. Stosować jakieś zębatki ? I jakiego kleju użyć (i czy w ogóle) ? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Chumanista Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 Czy twój dron będzie miał poniżej 50g? Nie sądzę. Do dronów stosuje się silniki bezszczotkowe o mocy kilka rzędów wielkości wyższej. Polecam hobbyking.com Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KosmicznyGruz Sierpień 9, 2015 Autor tematu Udostępnij Sierpień 9, 2015 Chyba lepiej wrócę jak doczytam książki i internet, bo tak tylko spam robię. Mam nadzieję, że jak już zadam pytanie z jasno określonymi parametrami drona i szczegółowym planem, będzie łatwiej i mi i Wam to wszystko ogarnąć, bo wszystko zmierza do sytuacji, w której z niewiedzy zostanę wzięty za trolla. 🙂 Dzięki za odp. Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 9, 2015 Udostępnij Sierpień 9, 2015 KosmicznyGruz, może warto zapoznać się z literaturą? Przykładowo nasza recenzja: Drony. Wprowadzenie – Helion 2015 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
KosmicznyGruz Sierpień 10, 2015 Autor tematu Udostępnij Sierpień 10, 2015 @Treker posiadam książkę 🙂 A tak w ogóle to edytowałeś post ? Bo jak patrzyłem na telefonie to zalinkowałeś jeszcze jakiś kurs, a na PC go nie widzę 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Artu Sierpień 10, 2015 Udostępnij Sierpień 10, 2015 Poczytaj sobie na przykład: Budowa drona w 5-ciu krokach A olbrzymia kopalnia wiedzy (niestety również spamu 😋) jest na forum RC FPV Uprzedzam, że nie jest to tanie hobby, a wciąga niesamowicie 😅 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 11, 2015 Udostępnij Sierpień 11, 2015 KosmicznyGruz, nie, nie edytowałem niczego. Nic też nie linkowałem, może pomyliłeś z innym moim postem (w innym temacie)? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KosmicznyGruz Sierpień 13, 2015 Autor tematu Udostępnij Sierpień 13, 2015 Możliwe, że był to bug na stronie lub w telefonie, ale na bank na nim widziałem jakbyś coś jeszcze zalinkował o_O Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »